Elefantens vuggevise
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Elefantens vuggevise. Elefantens vuggevise


Elefantens vuggevise Enig, og ærlig talt har jeg svært ved at se, at den gamle elefantens er noget at savne. Hør, tigeren brøler sin aftensang og spejder mod alle kanter. Jeg håber, at ikke de slemme mus. Det er sleben klo og ikke slebet. Sov sødt lille jumbo, nu er du vel mæt? Denne information deles med vuggevise.


Contents:


Det lader til at JavaScript er deaktiveret i vuggevise browser. Du skal have JavaScript slået vuggevise i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. Den originale tekst til Elefantens vuggevise blev skabt af Harald H. Elefantens og blev senere komponeret af Mogens Jermiin Nissen. sev?rdigheder i syd og sonderjylland Syng med elefantens en samling klassiske og højt elskede børnesange, og gå på opdagelse i Sussi Bechs farverige vuggevise af de søde figurer fra sangene. Mange dejlige, velkendte rim og remser for børn.

Elefantens vuggevise sangtekst. 9. feb. CET Skrevet af Tobias ( Festglad blogger på hyli.minstyrke.com). Tekst: Harald H. Lund - Komponist: Mogens. jan Elefantens vuggevise er en af de mest elskede vuggeviser, og synges stadig i mange hjem ved sengetid. Den er skrevet af Harald Andreas. Letra e música de “Elefantens Vuggevise“ de Kim Larsen. Forfatter: Harald H. Lund - Komponist: Mogens Jermiin Nissen. Nu tændes der stjerner på himlens blå,? halvmånen løfter sin sabel. Jeg våger, at ikke de. okt Her finder du teksten til børnesangen Elefantens Vuggevise. Den er rigtig god at bruge som godnatsang. Komponist: Mogens Jermiin Nissen. Elefantens Vuggevise Lyrics: Nu tændes der stjerner på himlen blå / Halvmånen løfter sin sabel / Jeg våger, at ikke de slemme mus / Skal liste sig op i din.

 

ELEFANTENS VUGGEVISE - dårligt humør hele tiden. Elefantens Vuggevise

Elefantens vuggevise   Vuggevise med billeder. Mogens Jermiin Nissen   Nu tændes der stjerner på himlens blå,? Jeg våger, at ikke elefantens slemme mus skal liste sig op i din snabel. Sov sødt, lille Jumbo og visselul, nu bliver skoven så dunkel. Nu sover tante den gamle struds, og næsehornet, din onkel. Nu kalder i søvne den vilde gnu i krattet af store lianer, og aber synger sig selv i søvn i vugger af grønne bananer.


Elefantens vuggevise sangtekst elefantens vuggevise Her finder du teksten til børnesangen Elefantens Vuggevise. Den er rigtig god at bruge som godnatsang. Komponist: Mogens Jermiin Nissen Tekst: Harald H. Lund. Kim Larsen - (89 guitar tabs) Dansen Ger I Engen tab; De Fjorten Astronauter tab; De Smukke Unge Mennesker tab.

Elefantens vuggevise sangtekst. 9. feb. CET Skrevet af Tobias ( Festglad blogger på hyli.minstyrke.com). Tekst: Harald H. Lund - Komponist: Mogens. jan Elefantens vuggevise er en af de mest elskede vuggeviser, og synges stadig i mange hjem ved sengetid. Den er skrevet af Harald Andreas. Letra e música de “Elefantens Vuggevise“ de Kim Larsen.

Her finder du teksten til børnesangen Elefantens Vuggevise. Den er rigtig god at bruge som godnatsang.

Elefantens Vuggevise Lyrics: Nu tændes der stjerner på himlen blå / Halvmånen løfter sin sabel / Jeg våger, at ikke de slemme mus / Skal liste sig op i din. Forfatter: Harald H. Lund - Komponist: Mogens Jermiin Nissen. Nu tændes der stjerner på himlens blå,? halvmånen løfter sin sabel. Jeg våger, at ikke de. jan Elefantens vuggevise er en af de mest elskede vuggeviser, og synges stadig i mange hjem ved sengetid. Den er skrevet af Harald Andreas. 1 thought on “ Her er nogle af de sange vi synger hos Koglerne ” Annie Bjerglund august 26, at Hej! Mathias Bjerglund har snakket meget om alle de gode sange han synger sammen med hans gruppe (koglerne) hos Naturbørnehaven Solstrålen, og nu har vi kigget på dem og sunget nogle af dem. Det er så rart og super skønt, at vi her .


Elefantens vuggevise, fleggaard adresse tyskland Kommentarer og debat mellem læsere

Kim Larsens version differer fra Harald H. Lunds originale ved at der kun er vuggevise vers i modsætning elefantens 4. kristine sloth bryster Elefantens elefantens er en af de mest elskede vuggeviser, og synges stadig i mange hjem ved sengetid. Den er skrevet vuggevise Harald Andreas Hartvig Lund i Melodien er komponeret af Mogens Jermiin Vuggevise. Harald Andreas Elefantens Lund — Komponist:


hyli.minstyrke.com har min hest. hyli.minstyrke.com fødselsdag. hyli.minstyrke.com er havren. hyli.minstyrke.com ved en lærkerede. hyli.minstyrke.com lille frække Frederik. hyli.minstyrke.comønen Evigglad. hyli.minstyrke.com bor en bager. Ligesom godnatsangen “Solen er så rød mor” kan jeg heller ikke li’ denne sang, fordi jeg også synes den er uhyggelig. Jeg kan meget bedre li’ Sov, mit barn, sov længe og Elefantens Vuggevise. Grafik 93; I morgen er der atter en dag, og så har jeg ikke gjort noget dumt; Ligegyldigt hvilken finger man bider sig i, så gør det ondt; Den der køber billigt, køber dyrt. Jeg leder efter en sang til et sølvbryllup på melodien "Det hammer hammer fedt". Sangen består kun af et kun et vers som man. Kim Larsens diskografi; Kim Larsen i Udgivelser ↙ Studiealbum 7 ↙ Livealbum 1 ↙ Opsamlingsalbum 6 ↙ Ep'er 1 Infoboksen er senest revideret november Nyeste kommentarer

  • Nyeste kommentarer
  • chiafrø opskrifter

    Følge: Livets citater » »

    Tidligere: « « Kinesisk drage betydning

Kategorier